Over ons

ONZE MISSIE

PONYMOEKE Rina en haar pony/paarden willen kleine en grote kinderen en hun ouders weerbaarder en veerkrachtiger maken zodat ze meer kunnen genieten van elkaar en hun directe omgeving. Op een speelse manier wordt elke betrokkene uitgenodigd om te groeien naar de beste unieke versie van zichzelf, meer te genieten en gelukkiger in het leven te staan.

GELUK = groeien in wijsheid en kracht.

Soms heb je in je groeiproces gewoon een pony-duwtje nodig.

Wie is wie?

PONYMOEKE RINA

 

Ponymoeke Rina is een enthousiaste en levenslustige vijftiger met een passie voor samenhorigheid en respectvol leven en werken. Zij is hoog gevoelig en ervaringsdeskundige in de problematiek rond scheiding, manipulatie en narcisme en zeer bewust van de impact van voorgaande op het zelfbeeld. Samen met je kind en/of jij als ouder gaat ze speels en belevingsgericht op zoek naar een goede balans tussen uitdagingen en kansen, leren loslaten of accepteren en emoties reguleren door te focussen op de gewenste toekomst.  Dit alles gebeurt door een aanpak op maat met invloeden uit mindfulness, ACT(4kids), NLP  en storytelling.  

CO-COACH en  SCHATTIGE pony OLIVIA

Pony Olivia is een liefdevolle zorgzame shetlandpony. Zij is erg gevoelig en gaat graag op ontdekking naar je gevoeligheden. Zij snuffelt er op los en via haar ondeugende aard nodigt ze je op een speelse manier uit om je open te stellen. Met een brede glimlach op haar snoet daagt ze je uit om over gevoeligheden en uitdagingen te praten.

CO-COACH ELLA

pony coach Ella

Ella is een lieftallige minishetlander die graag staartjes laat maken. Door haar kleine gestalte en hoge aaibaarheidsfactor is zij de gedroomde onderzoeker en teamgenoot naar wat je onbewust denkt en voelt. 

Pony Olivia en pony Ella leven samen met twee BWP-merries Doenja en Claire.